Snö- och halkbekämpning

Se över ditt vinteravtal i god tid innan första snön faller så undviker du personskador

Snöröjning och halkbekämpning

Vi sandar dina vägar, gångbanor, trottoarer, cykelvägar och parkeringsytor.

Halka kan komma plötsligt, och då gäller det att vara beredd. Även om man har sandat en gång så kan det bli halt när snön först smälter, och sedan fryser till igen. Då behöver man lägga på mer halkstopp. Svensk Utemiljö bevakar väderomslag och sandar när det behövs, utan att du behöver tänka på det.

Erfarna maskinförare

Plogbilar som klara allt

För din trygghet använder vi oss av nya moderna maskiner som enkelt tar sig fram på de flesta ställen samt är starka nog för att trycka undan stora mängder snö.

Vi utför:

  • Markskottning, trappor & mark
  • Skottning av tak
  • Borttagning av is
  • Snöröjning väg & torg
  • Bostadsgator sandas endast vid halka

Vinteravtal

Hör av dig till oss om du önskar offert på snöröjning och vinteravtal. Vi kommer ut och tittar på det aktuella området och diskuterar igenom vilka behov ni har. Kanske behövs det en sandlåda med kontinuerlig påfyllning eller trappor som ska handskottas.

Vi erbjuder maskinell hjälp med snöröjning, halkbekämpning, bortforsling av snö samt handskottning av trappor och dylikt. Vi kan erbjuda avtal med bevakning eller på avrop. Du som kund bestämmer vilken nivå du vill ha på snöröjning och halkbekämpning och vår målsättning är att du ska känna dig trygg oavsett.

recycle

Vi tänker på miljö

Vi använder miljövänlig saltfri, halkstopp. Vi kan även ställa ut sandlådor och/eller månlandare (stora sandfickor), samt ombesörja påfyllning av dessa.

Offertförfrågan

Är du intresserad av vår tjänst snö- och halkbekämpning?
Fyll i intresseformuläret så återkommer vi till dig.

Till intresseformulär