Trädgårdsarkitekt med paketlösningar

Vi erbjuder paketlösningar med inredningsarkitekten Maria Kingsley

Maria Kingsley

Inredningsarkitekten som inreder lika mycket ute som inne.

Hon har drivit sitt eget inredningsföretag sedan 2009 och har sedan dess tagit fram två egna färgkollektioner och inrett stort som smått både privatpersoner, tv-produktioner och företag.

Efter att ha varit inredare och programledare för tv-programmet Bygglov tog hennes inredaryrke en ny vändning i form av trädgårdsdesign och utformning av utemiljöer och uteplatser.

Det är något visst med att få arbeta i föränderliga miljöer som byter skepnad i takt med årstiderna säger Maria. Det viktigaste för mig när det gäller att designa utemiljöer är att skapa trädgårdar och uteplatser som inte bara speglar personen eller personerna som bor där och deras behov, utan också passar stilen på huset och omgivningen. En trädgård tycker jag ska vara inbjudande, vacker och väcka en nyfikenhet. En nyfikenhet på vad som finns runt hörnet, eller bakom spaljen eller häcken.

Inomhus jobbar man ofta med uttrycket ”skapa rum i rummet” vilket jag tycker är minst lika viktigt när man inreder och designar sin trädgård. Solen gör att vi naturligt nyttjar olika delar av trädgården under en dag. Det går att förstärka genom att skapa små ”rum” även utomhus. Ett rum/plats där du dricker ditt morgonkaffe omgiven av syrenbuskar, en svalkande yta i skugga där du bjuder in till middag, en yta för avkoppling där du läser en bok eller tar ett glas vin medan du fångar solens sista strålar. Dessa rum gör att man utnyttjar hela sin trädgård på ett naturligt och fint sätt.

Vill du att jag hjälper dig att skapa en funktionell, inspirerande och inbjudande trädgård som passar just dig så tveka inte att höra av dig!

Följ Maria på hennes Instagram konto

Maria Kingsley Maria Kingsley, Foto: Fotograf Nils Rutqvist

Trädgårdsarkitekt med paketlösningar

PAKET 1:

Inspireras

boka inspirationsmöte med Maria Kingsley

Under ett inspirationsmöte träffas vi i din trädgård och går igenom dina önskemål och förutsättningar. Du får tips och idéer på hur du kan anpassa din trädgård så att den passar dina behov och önskemål, men även stilen på bostaden och omgivningen.

Ni erhåller uppritade skisser som görs på plats (ej måttsatta) med förslag på tex. möblering, placering av altan/garage/förråd eller planteringsytor, trädgårdsgångar och rabatter. Vi går även igenom materialval.

Fokus i detta paket ligger på att du ska få en tydlig helhetsbild som du kan utgå från när själv du tar ditt trädgårdsprojekt vidare.


Pris: 4995:-

Inspirationsmötet innefattar 2-3 timmar i din trädgård och här håller du själv i pennan och antecknar.

För större trädgårdar som kräver mer än 3 timmar tillkommer 1210 kr per timme. Reseersättning tillkommer med 616 kr/timme från Stockholms innerstad.


PAKET 2:

Glädjas

boka inspirationsmöte med Maria Kingsley

I vårt paket ”Glädjas” ingår ett möte på plats där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar.

Du tillhandahåller en tomtkarta över trädgården eller en situationsplan. Därefter återkommer vi med en inspirerande ritning i färg över din trädgård med mått, materialval och förslag på utformning av växtbäddar, häck, trädgårdsgångar, planteringsytor och spaljeer.

Vi ritar också ut placering av din altan eller uterum med passande möblering. En moodboard med inspirationsbilder och/eller beskrivande texter som tydligt visar på stilen och känslan i din trädgård samt en eventuell revidering av ritningen efter dina synpunkter ingår.

Du kommer här kunna Glädjas åt en övergripande ritning som ger dig bra förutsättningar för att själv ta ditt trädgårdsprojekt vidare. Väljer du att ta in en markentreprenör är det lätt för dem att utgå från den måttsatta ritningen.


Pris: 16995:-

Reseersättning tillkommer med 616 kr/timme från Stockholms innerstad.

Pris gäller för trädgårdar upp till 1500 kvm, vid större trädgårdar lämnas offert.


PAKET 3:

Glädjas fullt ut

boka inspirationsmöte med Maria Kingsley

Vill utöver våra andra tjänster, ha hjälp av en markentreprenör, få en inköpslista för utemöbler eller behöver förslag på belysning i din trädgård? Du kanske önskar en lista på vilka växter som passar bäst just i ditt klimatområde och väderstreck? Då är ”Glädjas fullt ut” något för dig.

Här ingår allt i paketet ”Glädjas” men du kan komplettera med följande tillvalstjänster:

✓ Specifik växtlista/inköpslista och planteringsanvisningar: X kr
✓ Belysningsförslag till din trädgård och fasad: X kr
✓ Hjälp av markentreprenör? X kr
✓ En moodboard och en inköpslista på möbler och inredning som passar på din altan, balkong eller inglasade uteplats. Ca X kr (beroende på ytans storlek).

Detta paket ger dig helhetslösning med en moodboard och trädgårdsritning, belysning- växt- och möbelförslag och hjälp att utföra arbetet.

Luta dig tillbaka och låt dig Glädjas fullt ut så tar vi hand om allt!


Pris:

Reseersättning tillkommer med 616 kr/timme från Stockholms innerstad.

Priser gäller för trädgårdar upp till 1500 kvm, vid större trädgårdar lämnas offert.


Offertförfrågan Paketlösningar

Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar Maria dig.

intresseanmälan

Till intresseformulär