Trädgårdsarkitekt med paketlösningar

Vi erbjuder paketlösningar med inredningsarkitekten Maria Kingsley
PAKET 1:

Inspireras

boka inspirationsmöte med Maria Kingsley

Under ett inspirationsmöte träffas vi i din trädgård och går igenom dina önskemål och förutsättningar. Du får tips och idéer på hur du kan anpassa din trädgård så att den passar dina behov och önskemål, men även stilen på bostaden och omgivningen.

Du erhåller uppritade skisser som görs på plats (ej måttsatta) med förslag på tex. möblering, placering av altan/garage/förråd eller planteringsytor, trädgårdsgångar och rabatter. Vi går även igenom materialval.

Fokus i detta paket ligger på att du ska få en tydlig helhetsbild som du kan utgå från när du själv tar ditt trädgårdsprojekt vidare.


Offereras vid förfrågan

Inspirationsmötet innefattar 2-3 timmar i din trädgård och här håller du själv i pennan och antecknar.


PAKET 2:

Glädjas

boka inspirationsmöte med Maria Kingsley

I vårt paket ”Glädjas” ingår ett möte på plats där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar.

Du tillhandahåller en tomtkarta över trädgården eller en situationsplan. Därefter återkommer vi med en inspirerande ritning i färg över din trädgård med mått, materialval och förslag på utformning av växtbäddar, häck, trädgårdsgångar, planteringsytor och spaljeer.

Vi ritar också ut placering av din altan eller uterum med passande möblering. En moodboard med inspirationsbilder och/eller beskrivande texter som tydligt visar på stilen och känslan i din trädgård samt en eventuell revidering av ritningen efter dina synpunkter ingår.

Du kommer här kunna Glädjas åt en övergripande ritning som ger dig bra förutsättningar för att själv ta ditt trädgårdsprojekt vidare. Väljer du att ta in en markentreprenör är det lätt för dem att utgå från den måttsatta ritningen.


Offereras vid förfrågan


PAKET 3:

Glädjas fullt ut

boka inspirationsmöte med Maria Kingsley

Vill utöver våra andra tjänster, ha hjälp av en markentreprenör, få en inköpslista för utemöbler eller behöver förslag på belysning i din trädgård? Du kanske önskar en lista på vilka växter som passar bäst just i ditt klimatområde och väderstreck? Då är ”Glädjas fullt ut” något för dig.

Här ingår allt i paketet ”Glädjas” men du kan komplettera med följande tillvalstjänster:

✓ Specifik växtlista/inköpslista och planteringsanvisningar: X kr
✓ Belysningsförslag till din trädgård och fasad: X kr
✓ Hjälp av markentreprenör? X kr
✓ En moodboard och en inköpslista på möbler och inredning som passar på din altan, balkong eller inglasade uteplats. Ca X kr (beroende på ytans storlek).

Detta paket ger dig helhetslösning med en moodboard och trädgårdsritning, belysning- växt- och möbelförslag och hjälp att utföra arbetet.

Luta dig tillbaka och låt dig Glädjas fullt ut så tar vi hand om allt!


Pris: Offereras vid förfrågan


Offertförfrågan trädgårdsarkitekt paketlösningar

Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig.

Till intresseformulär